Boeibeplating Enschede

Uw gevel, dakkapel, carport, winkel of bedrijfspand nieuwe en strakke uitstraling geven en bovendien nooit meer schilderen!

Boeibeplating Enschede adviseert en werkt al vele jaren met Plastisol Boeiplating. Plastisol zijn dunne lichte metalen platen die vrijwel naadloos met lijm en/of RVS schroeven op de houten boeien worden bevestigd. Het materiaal is waterdicht maar heeft de eigenschap het hout te laten ademen om eventuele houtrotting te voorkomen. De speciale duurzame PVC coating zorgt tevens voor zeer hoge bestendigheid en weerbaarheid tegen UV-straling en weersinvloeden zoals zure regen, wind en grote temperatuur verschillen.

Plastisol Boeibeplating Enschede is kleur- en slijtvast, zeer onderhoudsvriendelijk en behoud zijn glans waardoor schilderen overbodig is geworden. Plastisol Boeibeplating is in ruim assortiment RAL kleuren verkrijgbaar en wordt op maat gemaakt om strakke en professionele afwerking en uitstraling te garanderen.

Onderhoud met aandacht voor duurzaamheid en milieu

Om ook in de toekomst te zorgen voor gezond milieu hechten zowel bedrijven als particulieren veel waarde aan duurzaamheid. Plastisol bestaat uit natuurlijke producten in een effici├źnt productieproces om het milieu minimaal te belasten. Bovendien is het volledig recyclebaar. Plastisol is tevens zeer duurzaam zodat het kan worden toegepast in elk milieubewust en verantwoord bouwproces. Verontreinigen kunnen eenvoudig met een lichte zeepoplossing en water worden verwijderd. Chemische schoonmaakproducten zijn overbodig geworden. Milieu belastende verf voor onderhoud is niet langer nodig wat op termijn natuurlijk ook veel scheelt in onderhoudskosten.

Uw voordelen op een rij:

  • 15 jaar garantie!
  • Betaalbaar maar duurzaam en kwalitatief hoogwaardig product
  • Slijtvast en bestendig tegen weer, wind en temperaturen
  • Onderhoudsvriendelijk en eenvoudig schoon te maken en te houden
  • Nooit meer schilderen
  • Op maat gemaakt en beschikbaar in een ruim assortiment RAL kleuren
  • Gemonteerd door ervaren vakmensen met ruime ervaring
Boeibeplating Enschede

nieuwe boeiboorden

Meer weten en nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact op en we maken een afspraak voor een vrijblijvend advies gesprek. Een van onze ervaren medewerkers bekijkt uw specifieke situatie en bespreekt samen met u de verschillende mogelijkheden. Rekening houdend met uw budget en wensen brengen we een overzichtelijke en op maat gemaakte offerte uit.

U kunt ons ook vinden op marktplaats.

Vraag hier u vrijblijvende offerte aan!

Wilt u gebruiken maken van een van onze diensten onze dakdekker staat graag voor u klaar

Call Now Button