Dak laten isoleren

Dakisolatie: warmte én geld binnenshuis! Liefst een derde van de warmte in uw woning gaat verloren via uw dak. Dit is zeker het geval als u de ruimte onder het dak verwarmt, bijvoorbeeld bij een slaapkamer op zolder, of een plat dak van een aanbouw. Met dakisolatie houdt u de warmte in huis. Zo bespaart u veel geld. Het rendement van dakisolatie is vergelijkbaar met een rente van 9% op een spaarrekening, zo blijkt uit berekeningen van Milieu Centraal. Met deze ‘rente’ wilt u toch ook uw dak laten isoleren?

Alléén maar voordelen bij isolatie

Het isoleren van uw dak biedt heel wat voordelen! Zo bespaart u niet alleen op de energiefactuur, maar gaat u ook zorgen voor een betere leefomgeving. Er zullen minder temperatuurschommelingen aanwezig zijn in de woning en tijdens de warme zomermaanden zal het ook veel frisser aanvoelen in huis. Naast de positieve thermische eigenschappen heeft dakisolatie ook een grote akoestische meerwaarde. Vliegtuigen, lawaaierige buren en verkeer van omliggende straten kan u op deze manier drastisch verminderen. En het mooiste van alles is dat deze investering ook geld opbrengt! Een gemiddeld gezin verdient de kosten van dakisolatie terug in minder dan vijf jaar. Maakt u gebruik van premies of subsidies, dan kunt u deze termijn minstens halveren. Is uw investering terugverdiend, dan mag u de volgende jaren rekenen op een mooie besparing van driehonderd euro voor een gemiddelde woning. U kunt ook uw dak laten isoleren, vraag daarom vandaag nog een offerte aan bij Dakbedekking Enschede!

Dakisolatie

Dakisolatie

Vraag het uw dakdekker

Er zijn verschillende manieren om uw dak te isoleren; door aan de binnenkant isolatie aan te brengen, aan de buitenkant of door de zoldervloer te isoleren. Om erachter te komen welke manier van dakisolatie voor u het meest geschikt is, kunt u altijd contact opnemen met een van onze dakdekkers. Zij komen graag bij u in Enschede langs om uw dak te inspecteren. Wilt u meer weten over ons dakdekkersbedrijf? Of wilt u direct een van onze vakmannen inschakelen voor uw dak in Enschede? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Marktplaats dakreparatie Enschede Boeibeplating Nederland dakdekkersbedrijf Enschede Dakdekker Nederland Timmerwerk Enschede Schoonmaakwerken Enschede

Vertel uw netwerk over ons

Vraag hier u vrijblijvende offerte aan!

Wilt u gebruiken maken van een van onze diensten? Onze dakdekkers staan graag voor u klaar!

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?