Dakbedekking

De meest voorkomende vorm van dakbedekking op platte daken is Bitumen. Bitumen dakbedekking is een betaalbaar hoogwaardig product, duurzaam bestendig tegen vocht en UV straling, in meerdere kleuren verkrijgbaar en eenvoudig aan te brengen. Bitumen dakbedekking heeft ook een isolerende werking, is geluidsdempend en eenvoudig te onderhouden.

APP is een soort Bitumen waar Dakbedekking Enschede het meeste mee werkt. Aan APP Bitumen wordt kunststof toegevoegd wat zorgt voor extra elasticiteit en een goede werking bij verschillende weerstemperaturen. APP Bitumen is:

Dakbedekking Enschede

Dakbedekking Enschede

Voordelen Dakbedekking

  • Tegen alle weerstemperaturen bestendig
  • Vocht en UV bestendig
  • Duurzaam en recyclebaar
  • 10 jaar garantie!
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Eenvoudig te verwerken met alle soorten dakisolatie
  • Eenvoudig te repareren bij toekomstig onderhoud

Afwerking Van dakranden

Voor de afwerking van de dakranden gebruikt Dakbedekking Enschede bij voorkeur geen daktrim maar Plastisol Boeibeplating. Door het gebruik Plastisol Boeibeplating is de kans van lekkage op langere termijn veel minder. Deze worden ter plekke ingemeten en op maat besteld en zijn verkrijgbaar in ruim assortiment van verschillende kleuren.

dakrandafwerking

dakrandafwerking

 

 

 

 

 

 

 

 

 Materialen En leveranciers

Dakbedekking Enschede werkt met hoogwaardige materialen van erkende leveranciers, is gediplomeerd en heeft ervaring met de nieuwste technieken.

Service

Wij hebben een zeer goede service, u word altijd binnen 24 uur te woord gestaan. Daarom kunnen wij ons de beste dakdekkers bedrijf in Enschede te benoemen. Mocht er iets mis zijn met uw dak neem dan direct contact op dan komt er zo snel mogelijk iemand langs om te u weer te helpen. Op vele producten geven wij een zeer lange garantie.

Wist u dit?

Wanneer u toe bent aan vervanging van uw dakbedekking en u hier lang mee wacht kan dit zeer slecht zijn voor uw dakconstructie. Deze zijn meestal van hout gemaakt mocht hier vocht of water bij komen dan gaat het hout helemaal kapot vandaar dat wij adviseren om dit 1 keer in de 2 jaar na te laten kijken of dit nog in order is om overbodige kosten te voorkomen.

Contact

Denkt u er over naar om uw dak te vernieuwen? Vraag dan nu een vrijblijvend adviesgesprek aan.
Onze adviseur komt graag bij u langs om de verschillende opties met u door te nemen. Vul onderstaand formulier in.
Dan neemt een van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook vinden op marktplaats.

Vraag hier u vrijblijvende offerte aan!

Wilt u gebruiken maken van een van onze diensten? Onze dakdekkers staan graag voor u klaar!

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?