resitrix dakgoot

Resitrix

Een van de meest gebruikte merken voor simpelweg goede dakbedekking is Resitrix. Resitrix is een dakbedekking die ontwikkeld is uit EPDM rubber dat verstevigd is met glasvezel. De combinatie van kwaliteit, garantie en een lange levensduur zorgt ervoor dat Resitrix een veelgebruikt materiaal is. Daar komt nog eens bij dat dit materiaal milieuvriendelijk is. Er wordt geen lijm gebruikt om de dakbedekkingslijnen aan elkaar te bevestigen. Slechts lassen met hete lucht is voldoende. Dit zorgt voor een gegarandeerd waterdichte verbinding.

Resitrix is een dakbedekking voor de toekomst

Wanneer u kiest voor een dakbedekking van Resitrix, dan kiest u voor de toekomst. Resitrix garandeert dat de dakbedekking een levensverwachting heeft van zeker 50 jaar, dit zou zelfs nog verlengd kunnen worden tot 100 jaar. Daar komt bij dat ervaring leert dat na 30 jaar het dak nog als nieuw lijkt. De combinatie van hoogwaardig EPDM rubber en de versteviging van glasvezel laat zien dat dit materiaal echt voor de toekomst geschikt is. Het is flexibel en waterdicht en door de glasvezelstructuur ook nog eens ontzettend goed bestand tegen scheuren.

Dakbedekking Enschede

Dakbedekking Enschede is een bedrijf dat er voor kiest om met de nieuwste materialen en technieken te werken. Dit zorgt ervoor dat u verzekerd bent van de beste kwaliteit van onze werkzaamheden. Onze medewerkers zijn goed opgeleide vakmensen en zullen ook regelmatig bijspijkercursussen volgen. Door de keuze voor kwaliteit en vakmanschap, zal u ervaren dat uw dak straks jaren prachtig zal blijven. Mocht uw interesse gewekt zijn, neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u om een volledig vrijblijvend adviesgesprek met u te hebben.

Vraag hier u vrijblijvende offerte aan!

Wilt u gebruiken maken van een van onze diensten? Onze dakdekkers staan graag voor u klaar!

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?